neděle 27. prosince 2015

Nejlepší časopisy jsou zdarma

Na trhu je mnoho časopisů, některé bulvární některé odborné jiné zaměřené na určitou věkovou skupinu. Žádný se ovšem nevyrovná těm co jsou zadarmo.


CHilliCilli

Měsíčník, který vydává Vodafone. Satirou, vtipy a narážkami jenom hýří. Každý měsíc valim do vodafonu pro nové číslo (a to mám T-mobile, haha). Vždy se zaměřuje na určité téma, kterému věnují redaktoři více stránek. Dále zde máme rozjezd v podobě FB stránky určité celebrity, souboje, cestopis, recept- prostě taková super  všehochuť!

Žlutý

Kdo rád cestuje se student agency určitě  ví. V síťce na sedadle před vámi vždy najdete měsíčník časopisu žlutý. Jak už tomu bývá u autobusové společnosti časopis se většinou zaměřuje na téma cestování a novot ve světě i v České Republice. Je to opravdu zajímavé čtení na cesty i domů. A kdo nemá peníze na autobus, může si pro jeden skočit do SA pobočky.


Brainstorm
Tohle je časopis, který se jednou za čas magicky zjeví u nás ve škole ve společných prostorech. Je vždy plný typů pro studenty, jak efektivněji cheatovat, jak se to má se studii v zahraničí, o studentských klubech a činnostech. I kdyby nebyl zdarma kupovala bych jej. A to je co říct.

1 komentář: