čtvrtek 12. června 2014

Top seven: CATS


koláž kocoura morrise jenž je kandidátem na starostu města Xalapy, hlavního města latinskoamerického státu VeracruzStarosta Morris

Latinská Amerika je zemí karnevalu, nachos, tacos a také zvířat kandidujících na různé politické pozice. Za Morrisovu kandidaturu na starostu hlavního města státu Veracruz mohou dva aktivisté, kteří chtěli tímto gestem poukázat na nesmyslnost celého volebního procesu. Malý chlupáč rychle zastínil všechny své oponenty a získal si lásku mnoha lidí po celém světě. "Máte dost hlasování pro krysy? Volte kocoura" hlásá jeden z jeho sloganů. Morris se nakonec umístil na slušném 4. místě ale rozhodně neupadne v zapomnění jako jeho kdejaký lidský protivník.





obrázek kočky zvané Grumpy cat s vtipným MEME nápisem

Grumpy cat

Že vám milý úsměv otevře dveře kamkoliv? Ale kde že...Živoucím důkazem je Grumpy cat, slavná kočičí dáma jenž si svým nevrlým čumákem získala srdce miliónů lidí takřka přes noc. Grumpyin nevrlý výraz má na svědomí nemoc zvaná nanismus, která krom zkrácení končetin pootočila kočičce koutky jaksi dolů. Ve skutečnosti jde o velmi hravé zvíře s vlastním jménem Tardar.





 Cestovatel Hamlet

Jak procestovat svět zdarma a nepozorován? Kocour Hamlet vyřešil problém svým způsobem. Při letu z Toronta utekl ze své přepravky a schován za panelem cestoval 7 týdnů po celém světě.  Když byl nalezen a odchycen byl překvapivě v pohodě a nestrádal...že by se v letadlovém prostoru nacházely krom kufrů také myšy a jiná havěť?






Colonel Meow

Držitel Guinnessova rekordu za nejdelší srst, internetová hvězda mračící se jako správný diktátor. Jeho následovníci si říkají minions a Colonel je připodobňován ke Grueovi z animované pohádky Já padouch. Všeobecně je označován za nejnasranější kočku světa a slouží k tvorbě meme komiksů.
 A je taky neuvěřitelně srandovní!



Sparta

Youtube hvězda známa hlavně před sedmi lety, kterou proslavil její bláznivý páníček svým songem Mean kitty. Cory lamentuje nad všemi  kratochvílemi které mu Sparta připravuje. A že jich je hodně. Na Spartě si v podstatě založil svůj bussiness plán a mnoha videi si kočičí dáma udělala dobré oko u lidí, kteří se smíchem její lumpačiny přechází.





Nala

Příběh dalšího kotěte, které bylo opuštěno a dáno do útulku. Nala má zkrácené nožky a to byl částečně důvod proč se její panička rozhodla založit jí instagram. Nejdříve chtěla informovat rodinu a přátele o tom jak se malé Nale vede, pak ale začali přibývat kočce fanoušci a stala se veřejně známou osobností. A kdo by se divil? Její modrá očka uhranou snad každého...
Nalina oficiální webová stránka http://nalacat.com/latest-photos/ 






Hipster Hamilton

Hipster kocour Hamilton, u kterého je očividně jasné proč se proslavil. Stejně jako Nala jde o zachráněné zvíře z útulku. Tak se asi zdá, že sirotkům je vepsaná sláva do tlap :) 




Lil Bub

A poslední z naší kočičí sedmičky je kočka Lil Bub. Její vyplazený jazýček je dílem několika dědičných mutací a k tomu se navíc přidala zákeřná osteoporóza. Americká kočičí hvězda si zahrála v dokumentu, který v roce 2013 na Tribeca Online Festivalu vyhrál první cenu za nejlépe hraný film. 



JulEs

3 komentáře:

  1. To je boží :D:D:D Kočky dokážou vždycky rozesmát, super článek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je tak roztomilý článek! :-) <3
    Bebe

    OdpovědětVymazat