středa 24. září 2014

Ty nejlepší povzbuzující prostředky




poslouchání soundtracků
Asi by jste tomu nevěřili, ale pokaždé když se potřebuju uvolnit nebo se soustředit na seminární práci pouštím si soundtracky k Narnii, Pirátům z Karibiku nebo Avataru. Nějakým způsobem je to pro mě prostě stres zbavující prostředek a dokáže to parádně zapnout mozkové závity.

listening theme songs
I guess you wouldn't believe, but everytime when i need to relax or focuse on something, im listening theme song from Narnia, Pirates of Carribien or Avatar. Somehow  it's for me stress depriving  means and it can switch on my brain.

spaní
Dobře, toto asi není žádná novinka. Ale já prostě miluju spaní. Největší zlo je, když mě někdo probudí při mém krátkém občasném (né vždy to stíhám) poobědním šlofíčku. Není nic lepšího na dobytí energie než si čtvrt, půl hodinky schrupnout.

sleeping
Okay, this isn't new. But I just love sleeping. The worst evil is, when someone wake me up while im having occasional, afterlunch catnap. It's nothing better for recharge then having short nap.

pilates
Už delší dobu si říkám že bych se sebou měla něco udělat. Jelikož mám problémy se zády, z části kvůli zkráceným svalům, rozhodla jsem se začít cvičit pilátes. Už po první hodině se mi do žil vlila nová energie a cítila jsem jak celé tělo nadšeně jásá. Dalšími výhodami spojenými s cvičením pilátes jsou nižší náchylnost k onemocněním, zvýšení sebevědomí, lepší držení těla...Prostě celková změna k lepšímu!

pilates
For longer time, Im saying to me: Do with you something! Because im having back problems for main reason shortened muscels I decided to practice pilates. After first hour were in my veins pumping new energy and i felt my body is cheering. The benfits are lower susceptibility to colds, higher confidence, better body posture...Just complete change to better!



Jídlo & Pití
A na konec, co by to bylo za povzbuzení bez dobrého jídla nebo pití?
To co do vás opravdu vleje energii je nějáký čerstvý umixovaný smoothie, kde vlastně spojíte jídlo i pití dohromady.

food & drink
At the end, what would it be without the encouragement of good food or drink?
What  really poured into you energy is mixed some fresh smoothie, where do you combine food and drink together

A jaké jsou vaše nejlepší povzbuzující prostředky?
And which  stimulants are best for you?

5 komentářů:

  1. Souhlasím se všemi tvými, jen za sebe bych ještě přidala běhání a čtení :)

    http://theredheadedworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běhat jsem začala nedávno, tak zatím nevím.. :)

      Vymazat
  2. Keď ja potrebujem povzbudiť doprajem si niečo čo si nedopriavam vždy napr čokolácu :D Ale všetko hudba, jedlo či obyčajn á prechádzka sú super :) Pekný článok :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Great advice! :)

    http://fashionimperfect.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. i would add yoga!!!! lots and lots of yoga!!!
    xoxo
    anjage.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat