úterý 30. září 2014

Unsolved Mysteries: The tree




Vždy když se vracím domů ze školy, tak chodím okolo jednoho stromu. Je to krásně rostlý mohutný dub, rozvětvený do všech stran. Proč o něm ale vlastně píšu? Na mnoha větvích, včetně těch nejvyšších jsou svázané páry bot vysící  dolů. Né že by to byly nějaký křusky ale vlastně dobře vyhlížející boty značek Converse, Adidas, Puma, Nike...Proč je tam sakra někdo hodil a v takovém počtu? Dle odhadu nejméně 10 párů.
Záhadou je také to, jak se tam vlastně dostaly. Kmen je naprosto hladký, je nemožné se po něm vyšplhat nahoru a neznám v našem okolí nikoho kdo by dohodil tolik metrů vysoko. Tohle je pro mě prostě denní záhadou, kterou nejsem schopná rozlousknout a hrozně mě to štve!
Je fakt super chovat se nelogicky a pozorovat nepochopení ostatních ale nesnáším když to někdo dělá mě s botami na stromě!
Co vy a denní záhady? :)

Everytime, when im coming back from school, my way leads me next to the big, beautiful tree. It is oak with twigs grown to every directions. But why writing about an oak? Many of twigs are decorated (even the highest) by shoes like a Christmas tree. Shoes are in quite good condition and there are marks like Converse, Adidas, Puma, Nike....Why the damn hell someone throw them here?
The mystery is how they get in there. The strain is so straight it's impossible to climb up. This is daily mystery for me and im so upset from! Love to act unlogically and watching others misunderstanding but i hate when someone is doing this to me.  
What about you and daily mysteries? :)

4 komentáře:

  1. hm? is it old skateboard shoes??? i heard about the skaters throwing their used shoes on the cables hanging around the city, maybe they wanted go back to the nature...??? ... if not, than it has to be secret life of the tree, which as myself is addicted to shoes and just cant resist to wear them all at the time...hahahah
    cool story ;)
    xoxo,
    Anja
    anjage.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, great idea :) But i must disappointed you, shoes aren't skateboard :( I guess, that this mystery going to be cover by shadows...:)

    OdpovědětVymazat
  3. Amazing sneakers! Loving that pink one! =)
    Thanks for visiting my blog!

    NEW SPECIAL POST on http://whattostyle.blogspot.com/

    xoxo,
    Jess

    OdpovědětVymazat